Aanbod voor persoonlijke begeleiding

Word je gepest op je werk? Of ken je iemand in je omgeving die hier last van heeft?
Ontdek hieronder wat ML Consulting kan betekenen voor jouw.

Individuele hulp

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen met u hoe wij u het beste kunnen helpen en welke aanpak het beste bij u aansluit. Het is belangrijk dat onze werkwijze voldoende bij u aansluit. Dit kennismakingsgesprek duurt een half uur en bieden wij kosteloos aan. In geval van een positieve "klik" kunnen we alvast enkele sessies inplannen om uw zaak in detail te bestuderen, uw bezorgdheden te behandelen en een plan van aanpak op te stellen.

Vraag hieronder je gesprek aan en laat je e-mail adres en telefoonnummer achter zodat we zo spoedig mogelijk met jou contact kunnen opnemen voor een afspraak.

Lotgenotencontact

Als je gepest wordt denk je bijna altijd dat je één van de enige bent die in die situatie is terechtgekomen. De daders stimuleren ook die perceptie ten onrechte. Door je in te schrijven op onze mailinglijst kan je op de hoogte worden gehouden van bijeenkomsten van lotgenoten. Deze bijeenkomsten kunnen op verschillende manier opgebouwd zijn.

  • Delen van ervaringen
  • Discussieren over bepaalde thema's
  • Activiteiten rond persoonlijke ontwikkeling
  • Wandelingen
  • Een terrasje doen
  • BBQ
  • ...

Andere voorstellen zijn steeds welkom.

Persoonlijke coaching

Pesten draait rond controleverlies van het doelwit. De bedoeling van de persoonlijke coaching is om terug vat te krijgen over de situatie en een persoonlijke strategie uit te werken die kan gevolgd worden om meer controle te krijgen over de situatie. Het is belangrijk om te beseffen dat controle krijgen niet hetzelfde is als de dader te laten straffen of zelfs te laten ontslaan. We hebben jammer genoeg geen controle over de acties en reacties van anderen. Wel kunnen we onze eigen ingesteldheid, verwachtingen en acties bijsturen om succesvoller te worden. Als leidraad worden 12 principes gebruikt die je meer vat zullen geven op je situatie.

Een coachingstraject bestaat uit ongeveer 6 contactmomenten na het vrijblijvende intake-gesprek.